Forside

Fur And Paws Rehab tilbyder forskellige behandlings-, og træningsformer til primært heste og hunde.

Behandlingen vil kunne afhjælpe problemer i bevægeapparatet som en helhed, samt afbalancere kroppen og sindet, med alle dets facetter. Jeg har en holistisk tilgang til tingene og intet er for “underligt”.

Jeg ønsker at møde dig og dine dyr der hvor I er, og sammen opnå det bedst mulige resultat.

Jeg arbejder med rehabilitering til både hunde og heste. Er der et specifikt problem, samarbejder jeg også med din dyrlæge, for at få den bedste rehabilitering.

Jeg henviser til andre kompetente behandlere/dyrlæger, når jeg finder det relevant for at opnå det mest optimale forløb.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil booke en tid eller har spørgsmål på mobil 29861397.

Mit navn er Tina Bundgaard.
Jeg er uddannet diplomeret Equiterapeut i Sverige, samt autoriseret sygeplejerske og helt fra grunden er jeg uddannet faglært landmand. Jeg er under uddannelse ved Animal Osteopathy International, hvor jeg er ved at tage en overbygning på universitetsniveau i behandling af hunde. Derudover er jeg løbende på kursus, for at holde mig opdateret omkring hvad der rører sig indenfor faget.

Jeg bor på landet med mine 4 børn, 8 hunde, 4 heste og min mand. Det er også her fra jeg driver firmaet Fur And Paws Rehab.

Jeg arbejder ud fra en holistisk tankegang, og jeg ønsker, at hjælpe dyrene til en bedre hverdag, uden stress, smerter eller andre forstyrrende ubalancer.

Lige som vi selv går til behandling for, at forebygge problemer eller for at kunne yde bedre, anbefaler jeg også at dyrene jævnligt får et tjek eller en vedligeholdelses behandling. Det kan være lettere at forebygge problemer, end at fjerne dem.

Min fritid går med familie, hunde avl og træning (rally og udstilling, samt fitness og lydighed).